LIMES Loopbaancoaching

De weg naar werk >>>

Coaching

Of je nu een baan hebt of dat je op zoek bent naar een nieuwe baan: Limes Loopbaancoaching Woerden is jouw weg naar nieuw werk.

In het eerste gesprek wordt jouw privésituatie besproken en je arbeidsverleden. Je krijgt een op-maat traject aangeboden om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden. Onze kennis van de onderscheidende sollicitatie, de kennis en contacten met het bedrijfsleven en het netwerken wordt met jou gedeeld. Wij zijn enthousiast en jij wordt enthousiast èn zelfverzekerder als je solliciteert. Wij gaan voor de eerste prijs, er is immers geen tweede en derde prijs en alleen jij komt daarvoor in aanmerking. Op alle gebieden krijg je persoonlijke begeleiding, zoals het opstellen van een cv, waar je moet zijn voor vacatures en vooral hoe je een netwerk aanspreekt dat ook voor jou aan de gang gaat. Dat netwerk is familie, vrienden en kennissen en ook wij dragen mensen aan om mee in gesprek te gaan. Je netwerk is voor 80% (!) de succesvolste manier om werk te vinden.

En ga je een netwerkgesprek aan dan krijg je van ons de beste informatie en begeleiding om het gesprek goed te laten verlopen. En ga je sollicitatiebrieven schrijven, dan zorgen wij dat je er uit springt en meer kans hebt om uitgenodigd te worden.

In het traject krijg je ook terugkoppeling over jouw persoonlijkheidsprofiel en met welke van jouw vaardigheden je vacatures gaat beoordelen.

En als je bent aangenomen dan kan je de ook de eerste maanden rekenen op onze ondersteuning.

Vraag ons naar het tarief en het traject. Limes Loopbaancoaching voor een goed leven!