LIMES Loopbaancoaching

De weg naar werk >>>

Paul Baas

Heeft na een technische opleiding, tal van cursussen en trainingen gedaan, o.a. op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, management voor professionals, marketing, psychologie en NLP. Hij beschikt over jarenlange ervaring op management- en directieniveau, in diverse bedrijfstakken opgedaan. Weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat door zijn betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Hierdoor kan hij zich ook vanuit directie posities goed verplaatsen op verschillende niveaus in een organisatie.

Pauls brede, gevarieerde loopbaan en zijn ervaring als coach maken hem bijzonder effectief bij loopbaanbegeleiding, executive search en als begeleider in outplacementtrajecten. 

Simone Leushuis

Als zeer ervaren loopbaancoach volgt Simone haar passie in het begeleiden van mensen in hun loopbaan.

Begonnen als beroepskeuzeadviseur, na haar HBO-opleiding aan de Academie Mens Arbeid, heeft zij jarenlang jongeren en volwassenen geadviseerd bij hun studie- en beroepskeuze.


De laatste jaren richt zij zich vooral op het succesvol begeleiden van volwassenen naar betaald werk.

Ze is resultaatgericht en goed in staat, vanuit een positieve grondhouding, mensen te motiveren en activeren. Daarmee heeft ze al veel mensen aan werk geholpen. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen is daarbij haar motto.